Adverteren

Hondenwijzer.com is een snelgroeiende site en had in het derde kwartaal van 2018 gemiddeld 10.672 bezoekers per maand. De website is begin 2021 overgenomen. Er is een nieuwe website gemaakt en er is een redactioneel team van hondenliefhebbers samengesteld.

Het voordeel is niet alleen dat bezoekers rechtstreeks van onze website doorklikken naar uw site, maar doordat u links op andere sites plaatst komt u ook hoger in de Google zoekresultaten. De Google zoekmachine gaat er van uit dat uw website wel interessant moet zijn als andere sites naar uw website linken.

Alle links of banners zijn DO-FOLLOW, dus worden gezien door de Google. U kunt uw link op onze website laten plaatsen, lees hierna hoe u dat kunt en wat de voorwaarden zijn.

Lees eerst de voorwaarden voordat u uw banner/link aanmeldt. Met het aanmelden van een link of banner geeft u automatisch aan akkoord te gaan met de voorwaarden. Hondenwijzer.com accepteert geen banners/links die verwijzen naar websites die tegenstrijdig zijn met de inhoud van Hondenwijzer.com. Dat wil zeggen dat er o.a. geen verwijzingen mogen zijn naar websites die dieronvriendelijke trainingsmethoden toepassen. Ook websites die dieronvriendelijke artikelen zoals stroombanden, slipkettingen e.d. te koop aanbieden of daarna verwijzen worden geweerd.

  • Links worden pas geplaatst nadat wij een betaling hebben ontvangen.
  • 18+ websites worden niet geaccepteerd.
  • Websites mogen niet in strijd zijn met de Nederlandse wet.

U ontvangt van ons een bericht als uw link of banner is goedgekeurd. Hondenwijzer.com houdt zich het recht om opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren, te verwijderen of op te schorten. De bovenstaande voorwaarden zijn een richtlijn voor de beheerder van Hondenwijzer.com. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan deze voorwaarden