• Lorem ipsum

Welkom bij Hondenhappiness

Wat leuk dat je ons hebt weten te vinden! Op deze pagina leggen we kort uit waar wij voor staan. Hondenhappiness wil op termijn uitgroeien tot hèt online platform van Nederland en België dat staat voor het geluk van jouw hond! Op dit moment kun je alvast een kijkje nemen in onze webshop, maar achter de schermen zijn wij ook bezig om verschillende diensten aan te bieden. 

Ben jij eigenaar van een trimsalon, uitlaatservice, geef jij puppycursussen of verleen je andere diensten en ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

De oprichting

Begin 2020 zijn wij (Jasper en Wouter, twee broers) begonnen met het verwezenlijken van onze droom: ondernemen. Zoals gezegd zijn we dol op honden. Als consument en hondenbezitter merkten wij op dat het online winkelen een frustrerende en langdurige zoektocht kan zijn. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer en je stelt jezelf talloze vragen. Waar vind je bijvoorbeeld producten die kwalitatief goed zijn en tegen een scherpe prijs worden aangeboden? Welke aanbieder komt zijn afspraken na en op wie kan je vertrouwen? Welke hondentrimmer moet je nemen? Hierbij neem je niet alleen de prijs in overweging, maar ook de manier waarop jouw hond verzorgd wordt. Hoe weet je dat dit veilig en goed gebeurt?

Wij dragen met trots de naam ‘Hondenhappiness’ en willen deze naam ook echt waarmaken. We zijn er voor het geluk van jouw hond en willen uitgroeien tot dé plek voor producten, diensten en kennis voor hondenliefhebbers. Online zoektochten zullen dan tot het verleden behoren.

 

De webshop

Wij willen geen standaard webwinkel zijn, waar klanten dat stukje persoonlijkheid missen en worden gezien als nummertje. Wij staan dan ook voor de kernwaarden die je hieronder terugvindt.

De 7 redenen om te vertrouwen op Hondenhappiness:

1. Unieke artikelen

Bezoekers van onze webshop hebben keuze uit duizenden producten die bijdragen aan het geluk of welzijn van honden. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en producten, zodat de klant niets hoeft te missen.

2. Kundige klantenservice en eenvoudig bereikbaar

Onze klantenservice staat iedere dag van de week klaar om vragen te beantwoorden van de klant en om een optimaal bestelproces na te streven. De klantenservice is eenvoudig bereikbaar via onze Whatsapp-service (024 20 22 102), via de mail ([email protected]) of de chatfunctie op de website.

3. Veilig online betalen

Bij Hondenhappiness betaal je veilig via een van de vertrouwde betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact, Apple Pay, Google Pay, Creditcard (Maestro, Mastercard en American Express), Paypal en Klarna (Afterpay). 

4. Gecertificeerde webshop

Hondenhappiness is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Webshop Keurmerk. Het keurmerk laat zien dat wij de belangen van de consument voorop stellen en dat we voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Keurmerk-voorwaarden zijn gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

5. Klantgericht

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk en we denken graag met onze klanten mee. Omdat wij zelf ook hondenliefhebber zijn, snappen wij onze klanten erg goed. Mis je iets in ons assortiment of heb je persoonlijke wensen? Laat het ons weten!

6. Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en scheppen graag duidelijkheid. Met een zorgeloze en snelle levering bieden wij de zekerheid waar de klant recht op heeft. Hondenhappiness is niet voor niets een gecertificeerde webshop. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan wij meteen klaar om u te helpen.

7. Kwaliteit

Wij streven er ten alle tijden naar om producten te leveren die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Komt het toch eens voor dat een artikel erg snel stuk gaat? Neem contact met ons op en wij bieden een passende oplossing.

 

Onze missie

Wij zetten al onze passie en ambitie in voor één doel:

Maak jouw hond gelukkig!

 

In april mochten wij in De Gelderlander ons verhaal doen. Het bericht is hier terug te vinden!