• Lorem ipsum

Pakketbestellingen binnen Nederland die op werkdagen voor 17:15 uur zijn besteld, worden in de regel de volgende werkdag thuisbezorgd. De levertijd kan oplopen tot 72 uur. Dit hangt vaak af van de drukte bij onze vervoerders. Let op: de levertijden van artikelen die te vinden zijn onder de categorie 'trimsalon en toebehoren' zijn doorgaans wat langer, maar worden ook binnen enkele dagen geleverd. We hopen hierbij op uw begrip. 

Palletbestellingen moeten voor 12:00 uur besteld worden om binnen 48 uur geleverd te kunnen worden. Momenteel leveren wij in Nederland, België en Duitsland.

Van iedere verzonden bestelling ontvang je een bevestigingsmail met Track & Trace code. Op deze manier kun je je pakket volgen. 

Wijzigen van de bestelling

Als je jouw bestelling wil wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice.

Zolang jouw bestelling nog niet verzonden is, heb je de mogelijkheid om te annuleren. Je krijgt een Track & Trace mail wanneer je bestelling onderweg is. 

Bestelling retourneren

Als je toch niet tevreden bent met een product, of het artikel komt beschadigd aan, is het mogelijk het te  retourneren. Het product moet dan wel aan enkele voorwaarden voldoen, afhankelijk van de reden van retourneren.

Is het product kapot of beschadigd? Laat het ons binnen 48 uur weten via [email protected] met begeleidend schrijven en foto’s van de beschadiging(en) of ga naar je persoonlijke account en maak daar een reclamatie aan.

Retourneer het artikel binnen 14 dagen na de dag van ontvangst.
Het product moet bij ons aangeschaft zijn. 

Niets mis met het product, maar toch op zoek naar iets anders? Stuur jouw artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour met het retourformulier. Het product moet ongeopend en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden (tevens vrij van prijzen/stickers). De retourkosten komen in dat geval altijd voor rekening van de klant. 

In alle gevallen geldt dat medicijnen en afgeprijsde artikelen niet retour genomen kunnen worden!

Voor meer vragen over ruilen of retourneren kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via ons contactformulier.

Retouradres

Neem contact op via [email protected] en wij sturen je het retouradres zo snel mogelijk toe.
We mailen je zodra je retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat je het teruggestuurd hebt.