IDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je voert veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op je creditcard zodra je besteld hebt.

PayPal / CreditCard

Je betaalt elektronisch via PayPal. Je betaalt met jouw eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden. Bij CreditCard betalingen hoeft je geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Let op: wij rekenen geen extra kosten voor PayPal of CreditCard betalingen.

Klarna (After Pay)

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. 

Bancontact

Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met uw Bancontact-kaart.

Apple pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de verschillende Apple devices die je elke dag al gebruikt. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook. Apple Pay kun je gebruiken in combinatie met je iPhone of Apple Watch. 

Amazon Pay

Amazon Pay is een betaalsysteem van Amazon.com. Amazon biedt hiermee haar gebruikers de mogelijkheid om op externe websites met hun account te bestellen. Amazon Pay lijkt qua werkwijze sterk op PayPal. Amazon lanceerde deze dienst in juni 2017 in enkele landen. Later dit jaar zal dit worden uitgebreid.

Google pay

Google Pay is een snelle en eenvoudige manier om online, in winkels en op andere plekken te betalen. U kunt eenvoudig aan de slag op het web of met de app. U hoeft alleen maar een bankkaart toe te voegen. Google Pay beschermt uw betalingsgegevens met meerdere beveiligingslagen. Google Pay is beschikbaar op alle Android-apparaten (Lollipop 5.0 of hoger) zonder roottoegang.

Shop pay

Shop Pay is een versnelde checkout waarmee je eenvoudig je e-mailadres en creditcard-, verzend- en factuurgegevens kan opslaan, zodat je transactie veel sneller kan worden voltooid wanneer je in het vervolg een bestelling bij ons doet.